##############################################################
## MOD Title: mini PlusMinus
## MOD Author: Wu e-mail: wu@vip-warez.org www: http://vip-warez.org
## MOD Description: Jest to taki mini PluMinus, czyli pochwa?y i minusy (modyfikacja to niewielka przer?bka modu Specified Post Warn i modu?u pom?g?!)
## MOD Version: 1.0
##
## Installation Level: Easy
## Installation Time: 5 min
## Files To Edit: 4
## viewtopic.php
## templates/STYL/viewtopic_body.tpl
## language/lang_polish/lang_main.php
## templates/twoj_styl/twoj_styl.cfg
##
## Included Files: 3
## templates\subSilver\images\lang_polish\pomogl.gif
## templates\subSilver\images\lang_polish\pomogla.gif
## templates\subSilver\images\icon_minus.gif
##
## License: GPL2
## Author Notes:
## Przed instalacj? wykonaj kopi? plik?w!
## Do poprawnego dzia?ania wymagany jest mod Specified Post Warn
## http://mody.lastinn.info/...warn-t1268.html
## MOD History:
##
## 2007-07-19 - Version 1.0.1
## - Ma?a poprawka.
## 2007-07-19 - Version 1.0
## - Pierwsza, stabilna wersja.
##
Wu, a jak to dzia?a ?? Tj... Minusy to s? warny a plusy punkty pom?g? ?? No i gdzie jest jaka? informacja o tym kto i ile ma plus?w i minus?w, bo patrz?c na pliki do wyedytowania i Twoje forum, to takiej informacji nie ma.
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Ostatnio zmieniony przez KnofeL Czw 19 Lip, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Lekko zmodyfikowany mod Specified Post Warn i modu? pom?g?, zaznaczam lekko!
Czyli mamy ikonke + i - tam gdzie edytuj cytuj itd... Pochwa?e (+) mo?e da? autor tematu, tak jak pom?g?, w profilu i wsz?dzie pisze np.: "Pochwa?: 346" czy w widoku tematu pod avatarkiem..., Minusa, czyli ostrze?enie mo?e da? moderator, admin itd...
Hmmm w tym temacie z instrukcj? tego nie ma czyli jak mniemam to wy??czony jest modu? pom?g? na tym forum.... No a co z minusami?? Te? s? wy?wietlane?? Czy Pochwa?y = Pom?g? - Warny ??
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Mo?e by? nie przesadza?, nie do?? ?e tu chcesz piwo, to jeszcze trzeba si? zarejestrowa? na Twoim forum. Na szcz??cie mam na to spos?b i nie musia?em ani tego ani tego. Daj to mo?e na jaki? inny serwer, zamiast rapidshare.
[ Dodano: Czw 19 Lip, 2007 ]
Co prawda na RS te? mam sposoby (mimo, ?e jestem w lanie), ale inni b?d? si? skar?y
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 48