witam mam problem nie wiem jak to sie stalo ale zniknelo mi pole w ktorym bylyp okazywane adresy IP jak przegladalem profil uzytkownika wogole nie ma teog i nie wiem dlaczego moze ktos pomoc:>?
ten plik mam specjalnie usuniety aby nikt nie zmienial admina glownego :] i to nie ma nic do tego
[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 ]
plik mial zmieniona nazwe celowo teraz go ustawielm i dalej nie ma
Cytat
Pami?taj ?eby po zako?czeniu koniecznie zmieni? nazw? pliku /admin/main_admin.php lub go usun??, w przeciwnym razie twoi administratorzy b?d? mogli zast?pi? twoje ID swoim i b?d? mie? dost?p do SQL.
[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 ]
wiec co mam zrobic aby byly te adresy IP wyswietlane tam spowrotem ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 36