nie chce dawa? piwa za co? czego nie widz?
nie kupuj? kota w worku
_________________ "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est."
"Ventem seminabunt et turbinem metent."
"Gallia est omnis divisa in partes tres..."
1. powinienes dostac warna, demo powinno by? na stronie autora dost?pne po za logowaniu ...
2. To twoja modyfikacja ?
3. My?la?em ju? o czym? takim ale nie ma dobrego skryptu opartego na ajaxie jesli chodzi o SB ...
Samemu mi si? nie chce w to wchodzi?
_________________ Je?li ci pomog?em, pyffko postaw drogi go?ciu.
Zapraszam ci? rowniez na: http://shery.pl/ NIE POMAGAM NA GG/PW/E-MAIL
NIE SUPPORTUJE JU? SB 2.0/2.2 GDY? NIE ZAMIERZAM T?UMACZY? CI?GLE TEGO SAMEGO.
Kolego, wszed?e? wog?le na strone z demem? Bo po twoich wypowiedziach wida? ?e nie. Na mojej stronie jest flash-chat kt?ry wog?le nie jest podobny do AJAX chata.
Jedna moja rada, zamiast Zaloguj si? (je?li si? nie jest zalogowanym, to tak si? wy?wietla) da?bym refresha na login.php (tzn. lepiej u?yj funkcji, bo potrzebny jest chyba SID).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 51