usterka, i co ty przedstawiasz do oceny? zamkni?te na g?ucho forum? chyba nie s?dzisz, ?e bedziemy sie teraz rejestrowac tylko po to zeby zobaczyc jak wyglkada?
udostepnij uzytkonika testowego w przeciwnym razie temat leci do kosza.
- za ciemny styl (strasznie si? czyta)
- logo
- tylko dla zarejestrowanych
- co tam robi warez?
- popraw whosonline.gif
- http://sat-elita.info/check_files.php (kto? grzeba??)
- ponad 30 moderator?w! tyle to nawet Przemo nie ma :]
Nie jestem w stanie oceniac zawartosci merytorycznej bo sie nie znam.
Moja ocena 3/6 jak kogos interesuje tematyka to 4/6
Moderatorzy...musi ich byc tyle, taka specyfika tematu bo w koncu jak uzytkownik potrzebuje fachowej pomocy to powinien ja znalezc.
Co do stylu: taki pasuje wiekszosci moderatorow.
Ja grzebalem przez ostatnie kilka dni.
Moderator to osoba oceniaj?ca jako?? komentarzy na stronie WWW, kanale IRC, li?cie dyskusyjnej lub na forum. Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadu?yciu systemu komentarzy i zapewnieniu, ?e wpisy nie b?d? po prostu powodowa? k??tni. Moderatorzy dbaj? o przestrzegania zasad netykiety, a czasami r?wnie? o czysto?? j?zyka polskiego u?ywanego w dyskusji poprzez zwracanie uwagi lub poprawianie b??d?w ortograficznych.
Czy nie mo?na da? osobie znaj?cej si? rangi "znawca" tylko odrazu moderator?
Tragiczne pod wzgl?dem graficznym, pomieszane style, kolory nijak do siebie nie pasuj? - jeste? daltonist?? (Nie obchodzi mnie, czy zbierasz znaczki ). Logo straszne.
Mo?e warto?? merytoryczna jest na +, ale nie znam sie, wi?c si? nie wypowiem.
Oceny nie wystawiam... Chocia?co sobieb?d??a?owa?1/983736
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 49