Mam nadzieje ?e nie ma czegos takiego w standardzie
Forum SiteMap to prosta modyfikacja tworz?ca list? wszystkich for oraz nale??cych do nich temat?w.
Lista podzielona jest na "sekcje" (ka?de forum to osobna sekcja) kt?re mo?na zwija? i rozwija? - domy?lnie wszystko jest zwini?te.
Tematy wy?wietlane s? w formie link?w.
Tematy sortowane s? od najnowyszch do najstarszych.
Fora z w kt?rych nie ma ?adnych temat?w nie s? wy?wietlane na li?cie.
Dodatkowo podane s? inne informacje: ilo?? temat?w w danym forum, ilo?c odzwiedzi? i odpowiedzi w danym temacie oraz czy forum jest zamkni?te czy te? nie.
U?ytkownicy widz? tylko te fora do kt?rych maj? dost?p.
Modyfikacja mo?e robic za swego rodzaju wyszukiwark?. (na forach z du?a iloscia post?w) ale i nie tylko.
Czy b?dzie przydatna ?? Dla mnie jest wi?c sobie napisa?em
Hmmm nie wiemco to jest ten Google Sitemaps ale z tego co wiem to taki mod jak Google Sitemaps (domy?lam sie ?e dzia?a on w?asnie na tym Google Sitemaps) juz do Przema jest ??
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
rozpusta, mapa witryny != Google Sitemap. Mapy witryn s? du?o starsze ni? Google Sitemaps. Jak ju? KnofeL wspomnia?, na przemo.org jest modyfikacja generuj?ca mapy w formacie Google Sitemaps.
Hmmm nie wiemco to jest ten Google Sitemaps ale z tego co wiem to taki mod jak Google Sitemaps (domy?lam sie ?e dzia?a on w?asnie na tym Google Sitemaps) juz do Przema jest ??
Tak, jak wspomnia?em powy?ej - zale?a?o by mi na tym, aby by?a wi?ksza interakcja z Google. Mapa Forum dla Google. Wspomaganie przy przegl?daniu Forum przez roboty Google. Pozycjonowanie takie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 54