Mia?em zainstlowanego Beer Moda, ale nagle nie wyswietla mi sie juz piwo, tzn nie moge go nikomu dac, a pliki wszystkie sa znaleznione, i poprawnosc instalaji jest prawidlowa. Instalowa?em takie mody:
Username live checking
Kolory w SB
Emotikony w Sb, i nowe emoty wrzucalem na serwer
A jak podmieni? ikonke piwo na np. kwiatek, czy pepsi ? widzia?em to na jednym forum i tez bym chcia? takie cu? zrobi? wiem, ?e to dopasowane jest do userka jak kto? wie to prosi?bym o podpowied? Fajny mod tak apropo
Zmieniasz tylko w plikach j?zykowych s?owa z PIWO na np. KWIATEK no i zmieniasz ikon? z piwnej na kwiecist?. Temat by? ju? poruszany na Forum - poszukaj.
Mam problem z tym modem, poniewa? bo zainstalowaniu musz? si? 2 razy logowa? Co ?le zrobi?em Podkre?lam, ?e nie zawsze si? tak dzieje. Adres forum to: www.siemensclub.ugu.pl
Tylko p??niej jest to samo Aha i jeszcze jedno w instrukcji pisz?, ?eby jak?? lini? wklei? np. przed ?> ale przed tym ?> s? takie okienka kwadratowe. To mam wklei? lini? przed te okienka?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 57