I jeszcze jedno, tym razem chyba ciut bardziej skomplikowane Wydaje mi si? ?e przydatn? opcj? by?aby mo?liwo?? wykluczenia z listy niekt?rych wybranych dzia??w (np jak kto? ma dzia? tylko dla moderator?w itp.). Jeszcze lepiej by?oby gdyby u?ytkownik widzia? tylko te dzia?y do kt?rych ma dost?p. I tyle wi?cej o nic nie prosze
Kica, nad wykluczaniem temat?w ju? my?le ale jak zrobic ?eby user widzia? te tematy do kt?rych mam odst?p (dlatego te? nie umie sko?czy? mojej modyfikacji Restriceted Forum Access)
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
Zmieni?em nazw? moda na Forum SiteMap (Wiem ?e mas?o mas?o ma?lane, ale lepiej opisuje tego moda)
Zmieni?em troche tpl'ka (Teraz wszystko wsadzone jest w tabelk?)
Teraz informacja o tym czy forum jest zablokowane wy?wietlana jest w formie pisemnej (TAK : NIE)
Wysłany: Sob 23 Gru, 2006
Adres forum:www.inf.z.pl
Witam. Na prawde przydatny mod. Mam tylko jedno pytanie: Po kliknieciu na nazew fora rozwijaja sie tematy. Jest mozliwo?? dodania do tego skryptu opcji, kt?ra dziala w ten sposob, ze po kliknieciu na dany temat rozwin? si? post (oczywscie nie w calosci). Moglo by to przykladowo wygladac w ten sposob:
NAZWA FORA
----NAZWA TEMETU
--------- (autor) pierwsze 20 liter z postu...
posty segregowane od najnowszych i po najechaniu przykladowo na post w dymku wyswietlalby sie post (lub przynajmniej jego pierwsze 200 znakow). Ta opcja jest juz takim dodatkiem. Glownie chodzi mi o info o postach Kombinujac mozna by dodac jeszcze obok napis nieprzeczytane o ile beda sie do nich zaliczac. I jeszcze jedno: nazwy dzia??w w kt?rych wystepuja fora, poniewaz mam kilka for o tej samej nazwie a sa w roznych kategoriach. Pozdrawiam
Mam u siebie kategori? Tylko dla VIP'?w. I zwykli u?ytkownicy (nawet go?cie) je?li otworz? map? forum to widz? w spisie forum dla VIP'?w...Jak temu zapobiec ??
Uda?o mi si? cz??ciowo rozwi?za? problem z tym ?e u?ytkownicy widz? nawet te fora do kt?ych dost?pu mie? nie powinni.
Jako ?e te rozwjane menu to lekko przerobiony gotowiec a ja nie mam poj?cia jak on dzia?a wi?c nie mog?em (czytaj nie potrafie ) ukry? for z ograniczonym dost?pem zastosowa?em troche inne rozwi?zanie. Teraz zamiast listy temat?w ograniczonego forum poka?e si? napis Forum z ograniczonym dost?pem ( ? ). Nie jest to co prawda rozwi?zanie doskona?e ale lepsze to ni? nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 55