Wysłany: Pią 30 Cze, 2006 Forum Pececik Adres forum:www.pececik.com
Chcia?em zaprosi? wszystkich u?ytkownik?w do odwiedzenia otwartego dzi? forum Pececik'a. Tematyka forum jest wam wszystkim doskanolne znana: informatyka (w szerokim tego s?owa poj?ciu), czyli webmastering, internet, software, hardware, overclocing, bezpiecze?stwo, itp. Stworzyli?my je z my?l? o Was. Jeste?my zaniepokojeni atmosfer? panuj?c? na innych forach, oto przyk?ad: zupe?nie zielony u?ytkownik pyta si? jak wysy?a? pliki przez gadu-gadu, a obs?uga owego forum poni?a go, wystawia ostrze?enie lub w najgorszym przypadku banuje!
Na naszym forum jest zupe?nie inaczej! Mi?a obs?uga, fachowa pomoc i co najwa?niejsze przyjazna atmosfera!
Jescze raz zapraszamy wszystkich u?ytkownik?w!
www.forum.pececik.com
hahaha, rozbawi?e? mnie, tylko nie wiem czy ?mia? si? czy p?aka?
KaweX napisał/a
co ty b?dziesz ocenia? moj? ocene ? ja oceni?em tak i po co sie przeczepiasz ?
bo piszesz bzdury, to ?e oni maj? taki styl nie znaczy ?e jest ich. Jak ju? alien napisa? jest on dostepny dla ka?dego i z tego co czyta?em ostatnio na style.vplus.pl to jest on do pobrania z forum przema tyle ?e bez ikon.
Na naszym forum jest zupe?nie inaczej!
Taaa... jak po raz 25 854-ty ktos sie zapyta jak przesylac pliki przez gg to zobaczymy czy Ci? szlag ognisty nie trafi... Ale ja nie o tym:
- logo (jako? ta droga z komputerami mi si? nie kojarzy
- za d?ugi regulamin, mam ponadto wra?enie ?e gdzie? ju? go czyta?em...
+ domena
+ styl
+ idea - forum dla zupe?nie poczatkuj?cych / zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce
aby ocenic takie forum potrzeba troch? czasu i post?w - warto?? merytoryczna jest tutaj najwa?niejsza... p?ki co jak dla mnie 3/6 i ?ycz? powodzenia
Tylko nie bierzcie 13 letnich moderator?w... Niech dzieci biegaj? za pi?k? a nie siedz? przed kompem
arcy napisa?/a
Tylko nie bierzcie 13 letnich moderator?w...
wiem, wiem
Ja ci powiem tyle, ?e znam dw?ch administatr?w kt?rzy pisz? m?dzrzej i lepiej si? znaj? na instalacji przyk?adowo umiej? zainstalowa? troche trudnego moda
"Spider Friendly"
Arek, ka?dy kto jest m?drzejszy od przeci?tnej d?d?ownicy, umie czyta?, kojarzy? fakty i my?li (to bardzo trudna czynno??) jest w stanie otworzy? instrukcj? i zainstalowa? SF... i nie twierdz?, ?e tacy 13-latkowie nie istniej?, ale... wyj?tek potwierdza regu??...
poza tym dzieci powinny korzysta? z dzieci?stwa a nie siedzie? przed kompem - ja w wieku 13 lat zdziera?em kolana i ?ama?em r?ce graj?c w pi??... na wszystko przyjdzie pora - tak?e na php
Pozwole sobie troszke od?wie?y? temat. Na forum zawita? nowy styl zrobiony przez nas. Teraz jest lepiej?
Mo?na r?wnie? zaobserwowa? zwi?kszony ruch na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 53