Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 poszukuj? systemu punktowego, kt?ry sam odejmuje punkty Adres forum:http://www.scrapclub.w.activ.pl
Witam
Mam forum w kt?rym dzia?a system punktowy czyli u?ytkownicy dostaj? punkty za posty, tematy oraz r?cznie dodaje wi?ksze ilo?ci za np. lekcje.
Ale kiedy? uczestniczy?am w ?yciu forumowym gdzie:
by?y dzia?y zamkni?te i mo?na tam by?o wej?? tylko jak mia?o sie okre?lon? ilo?? punkt?w (to mam i ja), ale je?eli kto? ogl?da? jak?? lekcj? to np. 500 punkt?w system mu odejmowa?. I w?a?nie czego? takiego szukam- by system za otwarcie jaki? temat?w odejmowa? punkty.
Wiem, ?e co? takiego istnieje, ale naprawd? pomimo poszukiwa?- nie znalaz?am
Z g?ry dzi?kuj? za pomoc
PS. wi?cej kultury, cierpliwo?ci lub radz? zrezygnowa? z prowadzenia forum.
My mamy si? uczy? kultury i cierpliwo?ci, ale ludzie tacy jak Ty kt?rzy uwa?aj? ?e wszystko im wolno nie musz? uczy? si? przestrzegania og?lno przyj?tych zasad ale za to maj? pe?ne prawo do pouczania innych
_________________ ..:: Made by KnofeL ::..
Chcesz pomocy... Tylko FORUM! nie wysy?a? do mnie PW!
PS. wi?cej kultury, cierpliwo?ci lub radz? zrezygnowa? z prowadzenia forum.
a b?dziemy chamscy i niecierpliwi i co nam zrobisz
e-Monika napisał/a
by?y dzia?y zamkni?te i mo?na tam by?o wej?? tylko jak mia?o sie okre?lon? ilo?? punkt?w (to mam i ja), ale je?eli kto? ogl?da? jak?? lekcj? to np. 500 punkt?w system mu odejmowa?. I w?a?nie czego? takiego szukam- by system za otwarcie jaki? temat?w odejmowa? punkty.
Mo?na by przemodyfikowac ten mod od liczby postow i dostepu do dzialu zamieniaj?c po prostu posty na te punkty, je?li znasz si? na tym troszke nie problem je?li nie KnofeL za "drobn? oplat?" .... zrobi pewnie aczkolwiek mog? si? mylic ( z tym czy zrobi oczywi?cie).
_________________ Je?li ci pomog?em, pyffko postaw drogi go?ciu.
Zapraszam ci? rowniez na: http://shery.pl/ NIE POMAGAM NA GG/PW/E-MAIL
NIE SUPPORTUJE JU? SB 2.0/2.2 GDY? NIE ZAMIERZAM T?UMACZY? CI?GLE TEGO SAMEGO.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 36