-kolejne takie forum, oklepana tematyka, po raz x to samo..
-styl podobny do darmowych typu tesko
-naglowek przypomina darmowe szablony
-za duzo dzialow jak na folrum tematyczne, cale "inne" poza tutorialami powinny wyleciec
- tematyka oklepana za du?o podobnych jest
-za du?o dzia??w mo?na by?o niekt?re po??czy? np windowsa z linuxem i zrobi? forum OS gdzie wrzuci? te dwa
-zbyt jasne kolory, mog?ybyby? mniej nasycone
-ma?o u?ytkownik?w aktywnych
+ estetyka, brak wywalaj?cych reklam i.t.p
w skali 1-6 daje 2/6 dlaczego?
za to ?e admin zna si? na rzeczy i nie jest to kolejne "super forum" prowadzone przez dziecko neostrady
za du?o dzia??w mo?na by?o niekt?re po??czy? np windowsa z linuxem i zrobi? forum OS gdzie wrzuci? te dwa
nie wiem czemu, ale jestem przeciwnikiem subfor?w, wola jak wszystko jest widoczne na stronie g??wnej
krzychu457 napisał/a
-zbyt jasne kolory, mog?ybyby? mniej nasycone
jak dla mnie jest ok, ale my?l? za zmian? ikonek
Cytat
-ma?o u?ytkownik?w aktywnych
w?a?nie wydaje mi si?, ?e sporo. Na 80 zarejestrowanych user?w, ponad 20 pisze non-stop. Mo?e narazie wydawa? si?, ?e jest niska frekwencja, ale nie dziw si? - s? wakacje
===UPDATE===
Nadszed? czas na wielkie zmiany.
Forum przesz?o odnow?, od?wie?yli?my troszk? skrypt, dodali?my nowy, ?wi?teczny styl oraz doinstalowali?my troszk? modyfikacji. Jak prezentuje si? teraz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 51